x
Valentin-napi ajándékötlet, nem csak pasiknak!

Élelmiszer, ital, háztartási, lakás textil, édesség, vegyiáru kis- és nagykereskedés.

kártyás fizetés erzsébet utalvány elfogadóhely vásárlási utalvány hírlevél feliratkozás


Valentin-napi ajándékötlet, nem csak pasiknak!

Bolt hírek

2015-01-21

Szerző:

Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje. Világszerte, de főleg azangolszász országokban Bálint napján (február 14-én) tartják a Bálint-napű ünnepét, amely Magyarországon az angol nyelvű elnevezés közvetlen átvétele miatt sokak számára mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen (amelynek vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult) a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.

Még nem tudod mivel lepd meg kedvesed? Válogass megújult Szerelmes bögréink között! Ideális ajándék ötlet, hogy kifejezd érzéseidet szíved választottjának. Változatos stílusban minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő bögrét!
Minden bögrénket megrendelheted belül színes és speciális, hőre változó bevonattal is.

Ha nem találod az igazit, szerkeszd meg saját bögrédet!

A bögre ára: 435 Ft
A Páros bögrék ára: 580 Ft

A bögre olyan tárgy, mely megállja helyét mind a környezeted díszeként, mind a hétköznapjaid használati eszközeként. Tedd egyedivé új szerkesztőfelületünkkel, vagy válassz a profi grafikusaink által tervezett bögrék közül katalógusunkból!

+36 30 663 8513

info@bogrekiraly.hu

www.bogrekiraly.hu

  

Véleménye van? Szóljon hozzá!

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás