x
Csirkeragu májjal, és gombával

Élelmiszer, ital, háztartási, lakás textil, édesség, vegyiáru kis- és nagykereskedés.

kártyás fizetés erzsébet utalvány elfogadóhely vásárlási utalvány hírlevél feliratkozás


Csirkeragu májjal, és gombával

Receptek

2015-06-17

Szerző:

 A recept, amivel mindig sikert aratsz majd!

Hozzávalók 4 adaghoz:

50 dkg csirkemell
25 dkg csirkemáj
25 dkg gomba
3 fej közepes vereshagyma
3 gerezd fokhagyma
1-1 db paradicsom, zöldpaprika
1 tk őröltpaprika
1 tk köménymag
1 tk majoranna
só-bors ízlés szerint

Előkészítés:

 A csirkemellet és a májat csíkokra, többi hozzávalót kockára vágom.

Elkészítés:

 Hagymát megpirítom, rászórom a köménymagot és azzal kb. egy percet pirítom. Rádobom a felkockázott  zöldpaprikát és ezzel is pár percig pirítom. Megszórom az őrölt paprikával és azonnal rádobom a  csirkemellet, kb. 5 percig pirítom, közben többször megkeverem. Hozzáadom a paradicsomot, sót,  borsot.

20 percig főzöm, akkor ráteszem a gombát, további 10 perc múlva beleteszem a májat is és  rászórom a majorannát. 10 perc alatt készre főzöm.

Amikor elkészült hagyom állni fedő alatt 10 percet és már kész is :)

Jegyzetek:

Majorannát mindig tegyünk májól készült ételekbe, nagyon jól harmonizálnak egymással.

Forrás: http://www.deguszta.com/ (Tibi receptje)

 

Véleménye van? Szóljon hozzá!

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás